Casillas huilt mee met ‘legende’ Buffon

Ze zijn misschien wel de laatste 2 échte keepersiconen: Gianluigi Buffon en Iker Casillas. Ze vochten samen heel veel duels uit, maar hadden altijd niets dan respect voor elkaar. Toen Buffon het maandagavond niet meer droog hield na het mislopen van het WK in Rusland volgend jaar, huilde Casillas een beetje met hem mee.

,,Ik vind het verschrikkelijk om je zo te zien”, liet Casillas op zijn Twitteraccount weten bij een foto van Buffon in tranen. ,,Maar ik zal je blijven zien zoals ik je altijd al zag: als een legende. Jij bent een voorbeeld voor velen. Ik ben er trots op dat ik je ken en dat ik je vaak in wedstrijden heb ontmoet.”

Golden Foot Award

De Spaanse doelman van Porto volgde vorige week Buffon op bij de uitreiking van de Golden Foot Award, een prijs voor voetballers ouder dan 28 die in carrière indruk maakten op en naast het voetbalveld.

No me gusta nada verte así! Quiero verte como hasta ahora, como lo que sigues siendo para muchos: una LEYENDA. Orgulloso de conocerte y orgulloso de haberme enfrentado a ti muchas veces. Aún nos tienes que deleitar en el fútbol amigo! #1 pic.twitter.com/gs9o0irCqo

— Iker Casillas (@IkerCasillas) 13 november 2017

reacties
ReageerReageer op dit bericht

Geef een reactie