Sleutel kwijt? Geen probleem

Het overkomt iedereen wel eens: de sleutels vergeten. Het is gemakkelijk om in zo’n situatie in paniek te raken, maar dat is helemaal nergens voor nodig. Indien u buitengesloten bent van uw woning of pand in de regio Eindhoven kunt u rekenen op de hulp van De Slotenmaker in Eindhoven. Ook met spoed staan de professionele slotenmakers voor u klaar. Dat is vooral handig voor in de latere uurtjes! Om u een handje te helpen volgen hieronder een aantal tips om uw sleutels niet te vergeten.

Maak van uw sleutels een bos

Het welbekende gezegde over bomen en bossen gaat gelukkig niet op voor uw sleutels. Een goed gevulde sleutelbos is een stuk minder gemakkelijk uit het oog te verliezen dan enkele losse sleutels. Vooral als u een opvallende sleutelhanger aanschaft zal dit uw sleutels vele malen opvallender maken. En iets wat opvalt is lastig te vergeten!

Sloten vervangen

Wilt u de sloten vervangen? Dit kan verschillende redenen hebben. Wij van de slotenmaker helpen u graag een passende oplossing te vinden voor uw vraag. U wilt natuurlijk wel dat het vervangen goed gebeurt. Onze vakmannen zijn dagelijks bezig met het vervangen en repareren van sloten. Met de juiste service en de kwaliteit producten onderscheiden we ons van de concurrentie. Daarbij zijn we voordelig en altijd bereikbaar. Nog steeds vragen? Bezoek onze website http://deslotenmaker.com/.

sloten

 


Bron:

Geef een reactie