Rob Jansen: ‘Van Bommel en Van Marwijk staan klaar om Cocu op te volgen’

Phillip Cocu en PSV moeten na de komende maanden besluiten over het traject voor de toekomst. De langstzittende trainer in de eredivisie van dit moment zat maanden geleden nog op de schopstoel, maar door de 1e plaats die PSV momenteel bezet is dat niet meer het geval. Toch zitten, volgens zaakwaarnemer Rob Jansen, zijn opvolgers al klaar.

Jansen doelt hiermee op Bert van Marwijk (65) en Mark van Bommel (40), zo valt te lezen in zijn onlangs uitgekomen boek Deal. Het Eindhovens Dagblad deed navraag bij de club en PSV vindt de leiding dat Jansen zelf verantwoordelijk is voor de uitspraak en de club voelt geen behoefte om er diep op in te gaan.

Plan

Het scenario met het duo Van Marwijk-Van Bommel als toekomstige nieuwe stafleden bij PSV komt niet uit de lucht vallen. PSV heeft namelijk een plan met Van Bommel en de bedoeling is dat hij op termijn coach van PSV 1 wordt, zonder dat er naar buiten toe termijnen aan gehangen zijn. Of dat een rol is waarbij zijn schoonvader Van Marwijk eerst nog een tijdje hoofdverantwoordelijk is, is naar buiten toe ook niet aangegeven.

Saoedi-Arabië

Onder aanvoering van Van Marwijk en met Van Bommel als assistent plaatste Saoedi-Arabië zich eerder dit jaar voor het WK, maar Van Marwijk werd daarna ontslagen.

reacties
ReageerReageer op dit bericht

Geef een reactie