Ronaldo adviseert Coutinho: ‘Barcelona heeft altijd problemen met Brazilianen’

Philippe Coutinho wordt al sinds de zomer gelinkt aan Barcelona, maar draagt tot op heden nog steeds het shirt van Liverpool. Volgens Ronaldo blijft zijn landgenoot beter waar hij nu is, aangezien Brazilianen in Camp Nou volgens hem niet goed behandeld worden.

Dat zei de voormalige aanvaller in een interview met Esporte Interativo. “Ondanks een goed jaar bij Barcelona voelde ik mij veel gelukkiger bij Real Madrid. Uiteindelijk is mijn verhaal bij Barcelona op eenzelfde manier afgelopen als Neymar.”

Problemen met spelers

De Braziliaanse legende toonde zich uiterst kritisch voor de houding van Barcelona tegenover Brazilianen. “Barcelona heeft altijd problemen gehad met Braziliaanse spelers. Denk aan mezelf, Neymar, Romario en Ronaldinho. We zijn allemaal onheus behandeld ondanks onze bijdrage en toewijding aan het team.”

Glansrijke carrière

Ronaldo speelde slechts 1 seizoen in Camp Nou, waarin hij 34 keer de netten vond in 37 wedstrijden. Daarna verhuisde hij naar Internazionale. O Fenômeno speelde daarna onder meer nog bij Real Madrid en AC Milan. In 2011 stopte de spits als profvoetballer.

Eerder toonde Ronaldo’s landgenoot Dani Alves zich al kritisch richting van Barcelona.

reacties
ReageerReageer op dit bericht

Geef een reactie