Vitessenaar Miazga hoopt op duel met Ronaldo

Matt Miazga wil de confrontatie met Ronaldo dolgraag aan. De verdediger van Vitesse is in de voorlopige selectie opgenomen van de Verenigde Staten voor de oefeninterland tegen Portugal. De Amerikaan is er klaar voor.

Team USA treft Portugal op dinsdag 14 november in Faro. Miazga moet nog in de definitieve selectie worden opgenomen. In de VS wordt een start gemaakt met een nieuwe generatie, nadat deze maand de kwalificatie voor het WK in 2018 is misgelopen.

Serero

Miazga is niet de enige Vitessenaar die kan uitzien naar interlandvoetbal. Thulani Serero wacht met Zuid-Afrika de dubbel om een WK-ticket met Senegal. Hij zit al in de definitieve selectie. Bij Vitesse moeten nog de definitieve bevestigingen binnenkomen voor Milot Rashica (oefenduel Kosovo met Litouwen) en Guram Kashia (Georgië oefent tegen Cyprus en Wit-Rusland). Datzelfde geldt voor enkele jeugdinternationals. Dat zijn de Engelsman Mason Mount, Julian Lelieveld en Mitchell van Bergen.

Tim Matavz heeft vrijaf met de interlandperiode. Voor Slovenië staat geen duel op de rol.

Ali

Mukhtar Ali is in afwachting van een uitnodiging van de bond van Saoedi-Arabië. Mocht hij worden opgeroepen bij de WK-ganger, dan staat op vrijdag 10 november de oefenwedstrijd tegen Portugal op het programma. De middenvelder kan dan Ronaldo dus eerder treffen dan Miazga.

reacties
ReageerReageer op dit bericht

Geef een reactie