Linkruilen?

Bijna iedereen heeft tegenwoordig een eigen website of zelfs een eigen webshop. Vaak zijn deze niet goed vindbaar in Google. De concurrentie is groot en wordt steeds groter. Kijk maar eens op pagina 1 van Google via een willekeurig zoekwoord. Zoek op trampoline, Basil fietstasAmouage herengeuren etc. En bol.com, Wehkamp, xolt.nl en alle andere grote webshops, alsmede de vergelijkingssites vliegen je om de oren. Dus, linkruilen? Het is nog steeds een zeer belangrijk aspect in de zoekresultaten van de almachtige Google.

Hoger in Google?

Via linkbuilding of linkruilen kunt u uw site omhoogstuwen in de Googleresultaten. Veel mensen weten echter niet hoe dat precies in zijn werk gaat en proberen maar wat. Zo kan het voorkomen dat u door Google genadeloos wordt afgestraft, bijvoorbeeld omdat u teveel links in 1 keer plaatst. Of u gebruikt steeds hetzelfde zoekwoord. En dan staat uw website plotseling op pagina 30 of nog lager. Linkbuilding is één manier om hoger in Google te komen. En, ondanks vele “specialisten”, die beweren dat het achterhaald is, zijn de ervaringen van degene die dit artikel schrijft, enkel positief.

Contact en meer info

Wilt u ook linkruilen, een artikel aanleveren, of een ander soort van samenwerking aangaan, neem dan contact op met jacobcriens{@}gmail.com. Er zijn vele mogelijkheden om hoger in Google te komen.


Bron:

Geef een reactie