‘Griezmann wordt Barça’s toptransfer in 2018: voor 100 miljoen euro naar Camp Nou’

Antoine Griezmann naar Camp Nou halen is prioriteit número uno volgende zomer voor FC Barcelona. De club wil de Franse aanvaller koste wat kost van Atlético Madrid overnemen.

Dat meldt El Mundo Deportivo. Griezmann heeft nu nog een afkoopsom van 200 miljoen euro, maar de 26-jarige aanvaller heeft een clausule in zijn contract staan waardoor hij vanaf 1 juli 2018 voor de helft kan worden opgepikt in Madrid.

Barça hoopt hiervan gebruik te kunnen maken en Griezmann dan graag ook nog voor het WK 2018 in Rusland begint over te nemen van Atlético.

Manchester United

Afgelopen zomer ging het gerucht dat Griezmann naar Manchester United zou gaan. Maar de Fransman zette toen zelf een streep door de transfer, omdat Atlético een transferban had en tot volgend jaar geen vervanger voor de aanvaller kon halen.

Spanje

Barça zou volgens El Mundo Deportivo meer kans maken op Griezmann, omdat de Fransman al een paar jaar in Spanje speelt er gewend is aan de competitie. Bovendien komt zijn vrouw uit Spanje en die zou weinig zin hebben in een vertrek naar het koude Engeland.

reacties
ReageerReageer op dit bericht

Geef een reactie